Buitengewoon bijzondere activiteiten

Stichting Buitengewoon Bijzonder maakt het voor alle kinderen mogelijk samen te spelen, leren en bewegen. Wij organiseren sport-, spel- en creatieve activiteiten voor kinderen met en zonder beperking. Op dit moment bieden wij zwemtherapie en (thuis-)scholing. Daarnaast zijn wij bezig ons activiteitenaanbod verder uit te breiden. Zo ontwikkelen we activiteiten op het gebied van muziek, creatieve expressie en meer. Niet alleen het leren staat bij onze activiteiten centraal, juist ook het ontmoeten van en omgaan met andere kinderen komt aan bod.

Waarom de activiteiten van Buitengewoon Bijzonder?

Samen spelen, leren en bewegen bevorderen de ontwikkeling van uw kind op vele verschillende gebieden. Daarbij kunt u denken aan ontwikkeling op motorisch, sensorisch en sociaal-emotioneel gebied, maar ook aan ontwikkeling op het gebied van zelfredzaamheid, weerbaarheid, taal en spraak, zelfvertrouwen en aan de ontwikkeling van een positief zelfbeeld.

Wilt u meer weten over onze activiteiten en de manier waarop deze bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.

divider

Onze activiteiten

 

Van boksen tot zwemmen, van knutsel- en meidenmiddagen tot voetballen, mountainbiken en schilderen… Buitengewoon Bijzonder biedt een breed scala aan activiteiten, waarbij we niet alleen onze eigen ideeën volgen, maar ook die van ‘onze’ kinderen. Sommige van onze activiteiten vinden op regelmatige basis plaats (bijvoorbeeld iedere week of iedere maand), andere organiseren we wanneer er belangstelling en gelegenheid voor is. Wij blijven steeds nieuwe activiteiten ontwikkelen!

Klik op een van de activiteiten hieronder voor meer informatie.

AANMELDEN Activiteiten klik  HIER.

 

Back to Top