Buitengewoon Bijzonder organiseert een nieuwe activiteit, doe mee!!

 

Op zaterdag 13 december organiseert de Schijndelse stichting Buitengewoon Bijzonder van 12.00 – 13.00 uur voor echte Bikkels een Bootcamp.

Klimmen, klauteren, banden gooien en meer……samenwerken! maar ook individueel aan de slag. Deze Bootcamp wordt gehouden op de Harenseweg 7a, 5321 HH in Hedel. De kosten zijn € 15,00 per deelnemer. Graag vooraf aanmelden en inschrijven. Deze Bootcamp wordt begeleid door de professionals Lisan en Melanie.Schrijf je nu in: info@buitengewoon-bijzonder.nl.
Ook bij slecht weer gaat het door en kan men zich niet meer afmelden.

Wat is bootcamp
Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen.
Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.
Bootcamp moet voor iedereen haalbaar zijn en je kunt de oefeningen dan ook zo zwaar maken als je zelf wilt. Door de professionele begeleiding van een bootcamptrainer leer je de oefeningen op een gezonde manier uit te voeren, zonder over je eigen grenzen heen te gaan.

Stichting Buitengewoon Bijzonder
Stichting Buitengewoon Bijzonder maakt het voor alle kinderen mogelijk samen te spelen, leren en bewegen. Wij bieden een plek waar ieder kind welkom is! Stichting Buitengewoon Bijzonder organiseert sport-, spel- en creatieve activiteiten voor kinderen. Ook bieden wij (thuis)scholing en diverse vormen van therapie. Individuele aandacht, plezier, kleinschaligheid en bewegen zonder prestatiegerichtheid staan hierbij centraal.

Buitengewoon Bijzonder is gespecialiseerd in kinderen met een bijzondere eigenschap, zoals AD(H)D, een Autisme Spectrum Stoornis en Down Syndroom. Maar ook als uw kind om een andere reden gebaat is bij kleine groepen en individuele aandacht, is hij of zij van harte welkom! Wilt u meer weten? Kijk dan eens rond op de website http://www.buitengewoon-bijzonder.nl/
Lees meer over de visie achter Buitengewoon Bijzonder en bekijk welke activiteiten Buitengewoon Bijzonder biedt.
Of neem contact op via info@buitengewoon-bijzonder.nl.