Onze mensen

Binnen het bestuur van Buitengewoon Bijzonder zijn verschillende krachten gebundeld. Eén dingen hebben we gemeen: we zijn allemaal ouders van bijzondere kinderen. Hierdoor weten we uit ervaring waar de wensen, behoeftes en uitdagingen liggen van deze kinderen én hun ouders.

Het bestuur van Stichting Buitengewoon Bijzonder bestaat uit:

• Erma Sanders (voorzitter)
• Risette de Laat (secretaris)
• Sita Lankhaar (penningmeester)
• Ingrid van der Zanden (bestuurslid)
• Suzanne den Haan (bestuurslid)

• Melanie Kastelijn (directeur)

Verschillende van onze mensen zijn naast bestuurslid van Buitengewoon Bijzonder ook lid van onder andere Balans (Landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag), de Nederlandse Vereniging voor Autisme, Bosk (Vereniging van mensen met een lichamelijke handicap), de Nederlandse Halliwick Vereniging, Stichting Paragames Schijndel en meer. Op die manier blijven wij voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en up-to-date met onze kennis.

 

divider

Ervaring en expertise

Opgericht in 2008 is onze stichting nog relatief jong. Voor iedere activiteit die wij aanbieden, kiezen we echter een team van ervaren mensen met de juiste kennis en expertise. Mensen die zich ruimschoots bewezen hebben in hun vakgebied. En bovendien mensen die onze visie delen en op dezelfde manier denken over het omgaan met ‘onze’ kinderen als wij.

Onze ambassadeur: Johan Lambeck

Stichting Buitengewoon Bijzonder wordt niet alleen ondersteund door een groep betrokken mensen en sponsoren, maar ook door onze ambassadeur: Johan Lambeck. Johan Lambeck verricht wereldwijd baanbrekend werk op het gebied van hydrotherapie en zwemmen met mensen met een beperking. Hij heeft circa 30 jaar ervaring in dit vakgebied, opgebouwd als leider van de afdeling hydrotherapie in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Hij is daarnaast verbonden aan de KU Leuven en hij heeft zijn eigen consultancy- en opleidingsinstituut op het gebied van hydrotherapie met opdrachtgevers uit meer dan 30 landen. Hij is Senior Halliwick Lecturer in het International Halliwick Therapy Network (IHTN). Kijk voor meer informatie op www.halliwicktherapy.org.

Wilt u meer weten over onze mensen of heeft u interesse in sponsoring of ondersteuning op een andere manier? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

 

 

Back to Top