Stem op ons Hart voor Elkaar

 Steun Stichting Buitengewoon Bijzonder en Stichting TIM Schijndel

Buiten het bekende jaarlijkse Coöperatief Dividend van de Rabobank heeft de Rabobank een nieuw bestedingsdoel gebracht.

“Hart voor Elkaar”

Om deel te nemen aan dit nieuwe bestedingsdoel konden verenigingen en stichtingen zich hiervoor opgeven, zo ook Stichting TIM Schijndel (Thuis In de Maatschappij)en Stichting Buitengewoon Bijzonder uit Schijndel. Twee stichtingen die met elkaar samenwerken om hun doelen te realiseren.

Stichting Buitengewoon Bijzonder

 Wanneer een kind een beperking heeft, zijn ‘vanzelfsprekende’ dingen soms niet zo vanzelfsprekend.

 Sporten

 Zwemdiploma halen

 Vriendjes maken en spelen met andere kinderen bijvoorbeeld

 

Wij organiseren sport-, spel- en creatieve activiteiten voor bijzondere kinderen.

Van boksen tot zwemmen, van knutsel- en meidenmiddagen tot voetballen, mountainbiken en schilderen… we blijven nieuwe activiteiten ontwikkelen. Maar hiervoor hebben we helaas onvoldoende middelen… wilt u ons steunen?

Stichting TIM Schijndel

Stichting TIM Schijndel biedt in een kleinschalige setting, persoonlijke en op maat afgestemde, ontwikkelingsgerichte stimulatie, zorg en 1-1 begeleiding aan niet leerplichtige kinderen met een beperking binnen een reguliere leeromgeving, te weten EBC Oost te Schijndel.

“Kinderen leren van Kinderen”

 Kinderen met een beperking kunnen leren van andere kinderen van een basisschool, ze kunnen activiteiten meebeleven en sfeer beleven wat er voor zorgt dat kinderen met een beperking alerter worden. Die alertheid is een voorwaarde voor welke ontwikkeling ook.

 Kinderen zonder beperking realiseren zich al op jonge leeftijd dat er ook kinderen zijn die heel anders zijn dan zij, maar wel gewoon bij onze maatschappij horen.

 

In onze samenleving telt iedereen mee !!

Wat vragen wij aan u??… eigenlijk simpel ……Uw Stem!

Als u lid van de Rabobank bent dan ontvangt u voor de stemperiode per post een unieke code waarmee u kunt stemmen.

Van woensdag 26 november 2014 tot en met maandag 8 december 2014 kunt u via een stemsite van de Rabobank uw stemmen, want u krijgt 5 stemmogelijkheden, uitbrengen op verenigingen of stichtingen die u een warm hart toe dragen.

Wij hopen op uw steun voor Stichting TIM Schijndel en Stichting Buitengewoon Bijzonder…..

Wij willen u vragen om uw stemmen te verdelen in 2 stemmen voor Stichting TIM Schijndel en 2 stemmen voor Stichting Buitengewoon Bijzonder en dan heeft u nog 1 stem over om die op een andere vereniging te stemmen.

Alvast heel veel dank namens Stichting TIM Schijndel en Stichting Buitengewoon Bijzonder.

Meer info: www.stichtingtim.nl en www.buitengewoon-bijzonder.nl