Zondag 1 Maart 2015

Zondag 1 maart van 12.00 – 16.00 uur;

Kei leuke activiteiten dag ~   Samen Actief

Iedereen is welkom bij camping en bistro Het Goeie Leven

Vlagheide 8b, 5466 PZ Eerde

Stichting Buitengewoon Bijzonder maakt het voor alle kinderen mogelijk samen te spelen, leren en bewegen. Wij bieden een plek waar ieder kind welkom is! Stichting Buitengewoon Bijzonder organiseert sport-, spel- en creatieve activiteiten voor kinderen met en zonder een beperking. ( bijzondere eigenschap)

In de middag van 1 maart van 12.00 tot 16.00 wordt er bij de camping ‘Het Goeie Leven’ een activiteiten dag georganiseerd voor kinderen met en zonder een beperking. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Iedereen is welkom. Breng ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee! De kinderen kunnen zich van te voren inschrijven om zeker te zijn van een plekje. De kinderen kunnen op de dag zelf ook inschrijven maar dan is het niet zeker dat ze mee kunnen doen want VOL = VOL.

Toegang en deelname is gratis.

Waar kun je je voor inschrijven? Wat gaan we doen ?

Bootcamp:

De bootcamp word georganiseerd door No x-cuse sports. De kinderen gaan in groepjes van 6 tot 8 kinderen een bootcamp doen. Op de camping zijn veel mogelijkheden voor de bootcamp zoals, heuvels, bossen enz. Activitiet duurt ongeveer 30 minuten.

 

Voetbal:

De voetbalclinic word gegeven door Suently Alberto en Juan van Schijndel. Zij gaan met de kinderen een aantal technieken oefenen en uiteindelijk ook een klein wedstrijdje spelen. Activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Boogschieten:

Boogschieten word gegeven door een aantal leden van de boogschietclub van Schijndel. De kinderen gaan de technieken leren van het Boogschieten. Activiteit duurt ongeveer 15 minuten.

GPS tochten:

We laten in een demonstratie zien van hoe het werkt. Bij Het Goeie Leven liggen er 2 schatten. Die kunnen we samen met de kinderen gaan zoeken. Activiteit duurt ongeveer 15 minuten.

Yoga dans en muziek ( onder de 10 jaar ):

Hier gaan de kinderen spelletjes doen op muziek. Activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Kinderyoga ( vanaf 10 jaar ):

Kennis maken met actieve ontspanning op een hele leuke manier. Activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Metaaldetector:

De kinderen gaan in het bos naar muntstukken zoeken met een metaaldetector! Spannend…Activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Knutselen:

De kinderen kunnen heel de middag tekenen en knutselen.

Schminken:

Dit kan ook heel de middag.

Brandweer:

De brandweer komt langs! Huub van Bergen is al 12 jaar brandweerman. Hij gaat alles uitleggen over wat er in de brandweerwagen zit. Ook mogen de kinderen in de brandweer wagen zitten.

Vuur maken met de scouting:

Op de dag kun je ook vuur maken met de scouting. Zij gaan een demonstratie geven hoe ze vuur maken. Ook gaan we misschien nog wel iets bakken in het vuur !

En er zal een springkussen staan.

Kom allemaal kijken en doe mee !!!

Geef je op via info@buitengewoon-bijzonder.nl Je mag je natuurlijk voor meerdere activiteiten opgeven.

En kijk op www.buitengewoon-bijzonder.nl voor het laatste nieuws…

Graag tot 1 maart !?

Bente van Bergen en Team Stichting Buitengewoon Bijzonder